real trening logo hvit

PERSONLIG TRENER

TRENGER DU NOEN SOM PUSHER OG MOTIVERER DEG?

En Personlig Trener (PT) hjelper deg å nå dine mål gjennom trening, enten det er å bli sterkere, få bedre utholdenhet eller lære god og riktig teknikk. PT-timene blir tilpasset og skreddersydd etter ditt utgangspunkt, og PT’en vil kunne pushe, motivere og veilede deg slik at du får størst mulig utbytte av din trening.

Be om personlig trener

PERSONLIG TRENER

Ønsker du å få motivasjon til å trene, få mer overskudd, bedre resultater, raskere fremgang og lære mer om trening? Da er PT-timer noe for deg

Få en god start på trening og kosthold. Invester i en startpakke 

Vi har startpakker på veiledning med Personlig trener eller kostholdsveileder.
3 x 25 min PT/kosthold til kr.999,-
3 x 55 min PT/kosthold til kr.1499,-
Personlig trener dame med svart t-skjorte

Margrethe Blakseth

Personlig trener

Utdanning: Personlig trener med fordypning i muskel og skjellet lidelser og Kostholdsveileder, utdannet ved Akademiet for personlige trening (AFPT), Bachelor i idrett og Master i Folke helse ved Høgskolen i Innlandet. Diverse kurs i sal og sykkel. Har jobbet som instruktør siden 2000. Tidligere aktiv innen skøyter, fotball og multisport. Er aktiv med stisykling, ski, toppturer og styrketrening på fritiden.

Motivasjon: Det å kunne hjelpe andre mennesker til en bedre helse, nå sine mål og finne glede i å være i fysisk aktivitet med et godt og næringsrikt kosthold.

Fokus: Tilpasse treningen og kosthold til ditt nivå, dine vaner og din målsetning. Fokus på at du skal føle deg trygg og bli sett. Det aller viktigste er at det skal være gøy på veien.

Mine styrker: Se mennesket som helhet, og legge til rette for mestring og progresjon med utgangspunkt i dine forutsetninger.

Pt som smiler dame

Nanna Borgen

Personlig trener

BE OM PERSONLIG TRENER

GoActive

Få oversikt på gruppetimene og dine bookinger og med vår  app.