real trening logo hvit

GRUPPETRENING

VI TRENER BEDRE SAMMEN

Meld deg på en av våre mange gruppetimer og ta del i det svette fellesskapet. Sammen blir vi sterke og du kan trene med venner.

Finn ledige gruppetimer her

FORT GJORT

De aller fleste er stive og har smerter i kroppen fordi de sitter mye stille og har mange monotone bevegelser. FortGjort bevegelighetstreningen er basert på at vi varierer mellom dynamiske/funksjonelle bevegelser serier, med fokus på naturlige bevegelser i kroppen, og tradisjonelle uttøyning. Denne timen er din beste venn når du vil forbedre eller vedlikeholde bevegeligheten eller smidigheten din. 

Her slipper du å velge. I FortGjort Danse glede får du det beste av alt. Beveg deg og slipp deg løs til nye og gamle favorittlåter. Musikkens karakter setter preg på dansebevegelsene. 

Her får du nyte store og deilige bevegelser, inspirert av afrikansk dans. Afrikanske rytmer og en enorm bevegelsesglede symboliserer FortGjort Danse Afro. Her er det ingen fasit. Lukk øynene og nyt. 

Hvem skulle tro at det er så gøy å skyggebokse og samtidig få bra utholdenhet? Dette er timen som gir deg mersmak og treningsverk fra topp til tå. En pulskrevende time som gir deg mye trening for overkroppen. 25 min senere er du ordentlig svett, mør og glad, men lengter allerede til neste time. Box mix gir mer smak.

Fortgjort Harmoni avspenning er en aktivitet der du blir i stillingenen en stund for å oppnå en avspenning både for musklene og mentalt. Denne klassen er som medesin for kroppen mest anspente muskler og samtidig gir den rom for mental avkobling. Vi befinner oss liggende eller sittende gejnnom hele timen og henter inspirasjon fra Yin Yoga.

Harmoni Kraft bygger på tradisjonelle og noe mer fysisk krevende yogainspirete bevegelser og stillinger. Vi jobber i ulike posisjoner og blir i hver stilling for utfordre kroppen. Alle bevegelsene skjer i langsomt tempo og vi prøver å skape en avslappet følelse.

Harmoni Flyt – skjønn energi for hele deg. Harmoni Flyt består av herlige serier av enkle øvinger og posisjoner. Beveglesene er inspiret av ulike former av Yoga og skaper en skjønn energi i kroppen. En varme oppstår som blant annet myker opp kroppen og slepper spenningene. Det her er for deg som vil ha en velgjørende harmonisk følelse i kroppen.

Harmoni Rytme – musikk og rytme i sentrum. Harmoni Rytme er en blanding av yoga-inspirerende øvelser og bevegelser til musikk. Flyten i de ulike korte bevegelses seriene skaper en fantastisk følelse i både kropp og sjel. Harmoni Rytme må oppleves, du kommer ikke til å angre.

Er inspirert av tradisjonell trening. Du kan forvente deg musikk som gir energi og en time som er kreativ og morsom. Med FortGjort høy puls forbedrer eller vedlikeholder du kondisjonen, og du får også høyere forbrenning i kroppen av de puls stimulerende bevegelsene og øvelsene. 

FORT GJORT

Strekke seg opp til den øverste hyllen i boden, gå ut av bilen, bøye seg ned for å knyte skoene og trene slik du lever. FortGjort funksjonell trening bygger opp en funksjonell styrke, bevegelighet og balanse i kroppen, som du kan bruke i hverdagen.

Fokuserer på å forbedre stabiliteten i magen og ryggen. Her får du fire positive treningseffekter – stabilitet, balanse, bevegelighet og styrke. Med effektive og morsomme øvelser og bevegelser får du sterkere kjernemuskulatur og bedre kroppskontroll. I tillegg utfordrer du balansen din. Dette gjøres stort sett i stående posisjon, og på den måten bruker du mer av kroppen din under treningsøkten. I denne aktiviteten trener du i ditt eget tempo og basert på ditt eget nivå etter tid. 

Består av kondisjons- og styrkeøvelser der du hver gang utfordrer deg selv basert på ditt eget nivå. En liten serie av enkle og effektive øvelser eller bevegelser blir gjentatt så mange ganger at du rekker på et visst antall sekunder. Deretter følger en ny serie. 

En sterk holdning er alfa omega for at kroppen skal ha det bra i hverdagen. FortGjort mage rygg styrker kroppens midtparti ved hjelp av øvelser for magen og ryggen. Du velger selv om du vil gjennomføre lettere eller tyngre øvelser – ta utgangspunkt i dagsform og nivå. Alle øvelsene gjøres sittende eller liggende på en matte.  

Visste du at trening opp og ned på en stepp er veldig effektivt og morsomt? Stepglede byr på enkle og effektiv kodisjonstrening som gir bra flyt. En liten dose med hjerne gymnastikk kan forkomme. 25 min pulstrening med en touch av dans.

Visste du at trening opp og ned på en stepp er veldig effektivt og morsomt? Stepglede byr på enkle og effektiv kodisjonstrening som gir bra flyt. En liten dose med hjerne gymnastikk kan forkomme. 25 min pulstrening med en touch av dans.

Lå oss få presentere FortGjort Puls, en super måte å få bdere kondisjon på. Puls består av øvelser og bevegelser som forbedrer/beholder din kondisjon. Her arbeider du i tidsbetemte intervaller og som utføres i eget tempo og nivå. Noen intervaller er lengre og andre kortere som 20 sek. Hver intervall består av enkle og effektive øvelser og bevegelser, som gjentas så mange ganger du rekker under ett visst antall sekunder. Så kommer det en ny øvelse/bevegelse. En treningsform med mye puls og masse energi.

Med vektstang kan du trene de større musklene i kroppen Du arbeider i ditt eget tempo, og du velger selv hvor tung vektstang du vil bruke. Tidseffektiv trening av hele kroppen. 

KONDISJON

Her henter vi inspirasjon fra Aerobics og flytter den over på stepkasser. Vi jobber med steg, kombinasjoner og blokker. Det betyr at denne timen passer for deg som ønsker litt større utfordringer mht. koordinasjon og øvelser. Treningens hoveddel er en lengre kondisjons sekvens med heftige og kule stegkombinasjoner på stepkassa. 

Her henter vi inspirasjon fra Aerobics og flytter den over på stepkasser. Vi jobber med steg, kombinasjoner og blokker. Det betyr at denne timen passer for deg som ønsker litt større utfordringer mht. koordinasjon og øvelser. Treningens hoveddel er en lengre kondisjons sekvens med heftige og kule stegkombinasjoner på stepkassa. 

Dancemix er en time fylt med danseglede og en medly av sjangere. Alt fra disco, hipp hopp, latino rytmer og line dance. Her er fokuse glede, rytmer og fri beveglese. Du vil kjenne på puls og begevgelsesglede. Ta på deg danseskoen og kom.

Sykkel i sal er ved riktig innstilling av sykkelen en skånsom treningsform. Sett av et par minutter den første gangen du skal være med sammen med instruktøren, så du får hjelp til innstillinger som passer deg. Gjennom kombinasjoner mellom instrukser fra instruktøren og musikk blir du ledet gjennom ulike typer løyper. De aller fleste instruktørene har en løypeprofil på storskjerm, hvor du kan tilpasse pulsen etter hvor i timen du er og i tillegg har oversikt over full løypeprofil. Dette gjør det lettere for deg å disponere kreftene gjennom hele økta. Sykkel deles inn i ulike intensitetsgrader: 

Denne timen passer perfekt for deg som er nybegynner. Her får du god hjelp til innstilling av sykkelen, og i tillegg er instruktøren veiledende når det gjelder teknikk gjennom hele timen. Denne timen er på 30 eller 45 minutter, som i tillegg gjør det lettere for deg som er ny til å disponere kreftene. Denne timen fungerer også godt for den erfarne syklisten, som kan kjøre med litt lavere puls og kombinere den med enten annen trening eller videre sykling i etterkant. 

Denne timen har en litt høyere grad av intensitet enn en Sykkel 1.Timene er delt inn i alt fra en til flere topper, hvor man kjører variabel grad av intensitet, men hvor pulsen bygges sakte men sikkert opp. Disse timene var normalt i 60 minutter. 

Disse timene er intensive og bygger puls mot høy intensitetssone flere ganger i løpet av 60 minutter. Dette er timen for deg som vil jobbe og presse deg hardt. 

Denne timen kjøres med en lavere intensitet i 90 minutter. Du ligger moderat eller lavt i puls over lang tid, og holder en jevn flyt gjennom hele økta. 

Kondisjonstime på mølle. Her vil du få god hjelp til fokus på bedre løpeteknikk og kondisjon. Timen passer for alle, om du ikke vil løpe, så kan intervallene utføres i rask gange. Du vil bli introdusert for forskjellig interval økter. Økta vil inneholde oppvarming, intervaller og nedtrapping. Varighet på ca. 45 min. 

Kondisjon time ute på bane. Her vil du få god og kyndig veieldning på teknikk. Det vil også være fokus på løpedrilling, samt at øktene vil inneholde forskjellige former for intervaller. Tilpasse etter nivå. 

STYRKE

Effektiv, funksjonell og intensiv styrketrening som utfordrer hele kroppen. Aller mest må du jobbe med kjernemuskulaturen (coremuskulatur) som er de dype rygg og magemusklene. Vi bruker matter når det er mest effektivt, men timen har også innslag av klassiske elementer fra yoga, styrke- og balansetrening. Det brukes fire svarte matter, som glir mot gulvet. Belastningen reguleres gjennom størrelsen på bevegelsene og antall kontaktflater i underlaget. Fordi det kan gjøres individuelle tilpasninger gjennom hele timen, ut fra hvor sterk en er, kan både nybegynnere og supermosjonister møtes i samme time. 

Funksjonell trening blir ofte omtalt som hensiktsmessig trening, i den forstand at det fokuserer på øvelser som gjør deg sterkere og i bedre stand til å takle hverdagslige gjøremål og aktiviteter. Funksjonell trening utfordrer stabilitet og bevegelighet ved å styrke samspillet mellom musklene i kroppen.
Hensikten med funksjonell trening er ikke først og fremst å få en sterk kropp som ser bra ut, men som fungerer bra og som gjør deg bedre rustet til å takle hverdagslige gjøremål, alt fra å gjøre husarbeid til å skifte hjul på bilen. Derfor er denne formen for trening viktig for både menn og kvinner i alle aldre.

Slyngetrening er en treningsform der utøveren utnytter ens egen kroppsvekt og tyngdekraften. Her er det fokus på styrke, balanse, fleksibilitet, utholdenhet, koordinasjon, stabilitet og kjernemuskulatur. Systemet benytter et system med stropper, spenner og håndtak som lar brukeren arbeide mot sin egen kroppsvekt. Tilpasses lett til ditt nivå.

Dette er en time for deg som har trent en del step fra før og som liker noe mer avansert koreografi. En utfordrende, kreativ og hard time. Timen er etterfulgt av 30 min styrketrening med fokus på de store muskelgruppene. 

Det er mange måter å utvikle styrken i kroppens over 600 muskler på. Du kan velge å trene med frie vekter og manualer, i stasjonære apparater eller med egen kropp som belastning. Ved deltakelse på gruppetimer med styrke, vil du få god og kyndig veiledning på mange gode og hensiktsmessige øvelser som du kan ta med deg videre i din styrketrening. Forskning de siste 30 årene har vist at styrketrening også gir betydelige helsegevinster. Styrketrening kan forebygge en rekke livsstilssykdommer og øke livskvaliteten hos unge og eldre personer. 

En styrketime som gir deg raske resultater. Vi jobber hovedsaklig med de store muskelgruppene gjennom øvelsene knebøy, utfall, markløft, sete, lår, overarmer, underarmer, skuldre.Tanken bak denne treningsformen er at du skal gjøre mange repetisjoner og dermed trener utholdende styrke. Her skal det svettes! Passer for alle, da du selv regulerer på vektene ut fra dine egne forutsetninger. 

Her får du to i én – både kondisjon og styrke. Enkle og effektive trinn på stepkassen sammen med fengende musikk og masse energi fra instruktør. Du får en smakebit av høy puls under hver kondisjons sang. Styrken utføres med egen kroppsvekt, manualer og/eller vektstang. Timen starter med oppvarming. Deretter annenhver sang step og styrke. Du styrer selv intensiteten under timen, har du lyst kan du ta deg skikkelig ut.

Styrkeøvelser for mage, rumpe og lår som løfter, strammer og former disse områdene. Øvelsene utføres med egen kroppsvekt, eller med ekstra ytre belastning. Passer for alle nivåer.

Styrkeøvelser for mage, rumpe og lår som løfter, strammer og former disse områdene. Øvelsene utføres med egen kroppsvekt, eller med ekstra ytre belastning. Passer for alle nivåer.

BEVEGLIGHET

Slyngetrening er en treningsform der utøveren utnytter ens egen kroppsvekt og tyngdekraften. Her er det fokus på styrke, balanse, fleksibilitet, utholdenhet, koordinasjon, stabilitet og kjernemuskulatur. Systemet benytter et system med stropper, spenner og håndtak som lar brukeren arbeide mot sin egen kroppsvekt. Tilpasses lett til ditt nivå.

TRX slyngetrening bygger styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet og brukes av personlige trenere verden over. Men ‘s Health kåret TRX til årets beste treningsverktøy. Alle som driver treningssenter ønsker å være i forkant med nye trender. TRX er et produkt som tilfredsstiller alle kundegrupper, uansett nivå. Kom igang med TRX-gruppetrening eller gi dine personlige trenere et ekstra treningsverktøy. 

En rolig time som virker forfriskende og gir deg ny energi. Vi styrker indre muskulatur med hovedfokus på mage og rygg, skjelettmuskulaturen. Pilates kan gi deg sterk og stabil kjernemuskulatur, god holdning og en kroppsbevissthet som følger deg ut fra treningssalen og inn i hverdagen. 

Tabata er en svært intens treningsform. I bunn og grunn er tabata intervalltrening. Et «tabata-intervall» varer kun i 20 sekunder.
Mer konkret skal du utføre 8 intervaller på 20 sekunder. Hver av intervallene er separert av 10 sekunders pause. Så får du en litt lengre pause før neste “tabat intervall”. Her får du både styrke og kondisjon i skjønn forening. Passer for alle, da timen lett kan tilpasses.

Er en svært løssluppen trenings- og danseform. Det er ingen kjempevanskelige bevegelser, og den grunnleggende ideen er at man skal ha det morsomt og le mye mens man gir alt. Zumba er ikke bygd opp som en lang koreografi, men derimot i små biter, slik at du ikke behøver å huske så mye av gangen.I Zumba er det plass til alle uansett nivå og alder. Du trenger ikke å se ut eller bevege deg på en bestemt måte for å være med og føle deg som en del av gjengen. Slå deg løs til musikken, og du kan ikke unngå å komme i godt humør.

Handler om å lytte til kroppen, og om å stilne sinnets aktivitet. Alle kan komme på timene. Vi gjør enkle øvelser som yogatimene åpner vi kroppen i alle retninger, og skaper mer «space» i leddene. Vi passer løser opp spenninger i kroppen og i bindevevet, og jobber med særlig hofter, skuldre og bryst/ rygg. Vi jobber også kontinuerlig med pusten. Yoga fokus på uansett hvilket nivå man er på. I handler om å lytte innover og lytte til seg selv. Det er/ skal være uten prestasjoner og uten fokus på å «gjøre», slik det er mye av i hverdagen vår ellers. Det handler om å være med det som er i deg. Din kropp og dine følelser, tanker og spenninger – og akseptere det. 

Finn ledige gruppetimer her

GoActive

Få oversikt på gruppetimene og dine bookinger og med vår app.