real trening logo hvit

KOSTHOLDSVEILEDER

LÆR Å sette sammen kosthold som passer deg og din kropp

En kostholdsveileder hjelper deg med å forbedre helsen din og nå dine mål gjennom riktig kosthold, og en personlig tilpasset kostholdsplan.

KOSTHOLDSVEILDER

En kostholdsveileder hjelper deg med å forbedre helsen din og nå dine mål gjennom riktig kosthold, og en personlig tilpasset kostholdsplan. Kostholdsveilederen jobber med ulike områder inne ernæring og kosthold. Som vektstyring, helserelaterte tilstander, matallergier og matintoleranse, idrett og ernæring og livsstil.

Få en god start på trening og kosthold. Invester i en startpakke 

Vi har startpakker på veiledning med Personlig trener eller kostholdsveileder.
3 x 25 min PT/kosthold til kr.999,-
3 x 55 min PT/kosthold til kr.1499,-

Linda Odinsen

Kostholdsveileder

Utdanning: Personlig trener fra Norges Idrettshøgskole, Kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske Skole med spesialisering i SIBO og andre dysbioser, kurs i balansering av fettsyrer, og kurs i testing og behandling av Matintoleranser.
Diverse kurs sal- og sykkel instruktør. Har jobbet som instruktør siden 1997

Motivasjon: Å bli kjent med den enkelte, og få være med på kundenes vei mot deres mål og delmål er for meg både spennende, gledelig og utfordrende. At vi har det moro på turen, legger ingen demper på arbeidsoppgavene

Fokus: Jeg er opptatt av et rent og næringsrikt kosthold slik at vi best mulig er rustet mot ulike fysiske og mentale påkjenninger. Hver og en av oss er unik – det finnes derfor ingen fasitsvar for å nå våre mål. Disse må løses individuelt.
Utover ernæring og kosthold, er jeg opptatt av styrke- og utholdenhetstrening, mobilitet og avspenning

Mine styrker: Planlegging og struktur når det kommer til endring av rutiner. Kombinasjon av kompetanse på fysisk aktivitet og ernæring er essensielt for å lettere kunne bistå den enkelte

Margrethe Blakseth

PT og kostholdsveileder

Utdanning: Personlig trener med fordypning i muskel og skjellet lidelser og Kostholdsveileder, utdannet ved Akademiet for personlige trening (AFPT), Bachelor i idrett og Master i Folke helse ved Høgskolen i Innlandet. Diverse kurs i sal og sykkel. Har jobbet som instruktør siden 2000. Tidligere aktiv innen skøyter, fotball og multisport. Er aktiv med stisykling, ski, toppturer og styrketrening på fritiden.

 

Motivasjon: Det å kunne hjelpe andre mennesker til en bedre helse, nå sine mål og finne glede i å være i fysisk aktivitet med et godt og næringsrikt kosthold.

 

Fokus: Tilpasse treningen og kosthold til ditt nivå, dine vaner og din målsetning. Fokus på at du skal føle deg trygg og bli sett. Det aller viktigste er at det skal være gøy på veien.

 

Mine styrker: Se mennesket som helhet, og legge til rette for mestring og progresjon med utgangspunkt i dine forutsetninger.

BOOK TID MED KOSTHOLDSVEILDER

KOSTHOLD

GoActive

Få oversikt på gruppetimene og dine bookinger og med vår  app.