real trening logo hvit
mann ser på klokka

Bør jeg benytte personlig trener?

Det å komme i gode treningsrutiner kan være en utfordring for mange, og det kan være lett å miste motivasjonen underveis.
Del på Facebook
Del på Twitter

Treningsrutiner

Å benytte seg av en personlig trener kan være en god løsning for å oppnå gode treningsresultater på en effektiv og trygg måte.

En personlig trener kan hjelpe deg med å utvikle en skreddersydd treningsplan som tar hensyn til dine individuelle mål, behov og evner. De kan også hjelpe deg med å utføre øvelsene riktig, samt gi deg veiledning på kosthold og livsstilsendringer som kan forbedre dine resultater.

Menn som ser på en tredemølle

Treningsplan

En personlig trener kan også fungere som en motivator og støttespiller i din treningsreise. De kan holde deg ansvarlig for dine treningsøkter og hjelpe deg med å overvinne hindringer som kan oppstå underveis.

Kort sagt, å benytte seg av en personlig trener kan være en god investering i din helse og velvære. Med deres hjelp kan du oppnå gode treningsresultater på en trygg og effektiv måte, samtidig som du får verdifull veiledning og støtte på din vei mot en sunnere og mer aktiv livsstil.

Pt som smiler dame

Vi hjelper deg i gang med de gode rutinene slik at du kan oppleve en bedre hverdag og mindre stress.

– Nanna Borgen

real trening ikon hvit stor

Drop-in

Trene av og til

kr 150,-

Betales i resepsjon

real trening ikon hvit stor

Basic

Kun Terningen, uten gruppetimer

kr 519,-

Med binding 6 mnd

real trening ikon hvit stor

Standard

Alle våre sentre + Gruppetimer

kr 599,-

Med binding 6 mnd

Flere inspirerende historier